Mindig töröld az előzményekből! :D

Puska mindenkinek

Puska mindenkinek

Taggyűlés a telephelyről és székhelyről - minta

2016. június 15. - Guboka

Telephely és székhely választása

 

            A előző taggyűlésen, melyen vállalkozásunkat megalapítottuk, és tisztáztuk jogviszunykat, cégnevünket és alkalmazottaink személyét, még nem tárgyaltunk telephelyünkről és székhelyünkről.

            Választásunkat azok a szempontok alapján hoztuk meg, hogy milyenek a lehetséges helyszínek méreti adottságai, domborzati adottságai, milyenek az infrastruktúláris adottságok és távolságuk a székhelyünktől. Továbbá még a székhelyünk helyszínét is újra fontolóra vettük. Székhelyünk szempontjából még fontosabb a megfelelő infrastruktúra.

Royal Cakes Kft.

 

            Székhelyünk és mintaboltunk a 1012 Budapest, Kosciuszkó Tádé utca 3. házszám alatt áll. A helyszín jól megközelíthető, az infrastruktúra tökéletes, a vetélytársak közelsége nem kifejezetten zavaró, mivel a piac nem teljes mértékben telített.  Véleményünk szerint, ha cégünk beindul, akkor a vásárlók ott fagják hagyni az eddigi, megszokott cukrászdákat, és hozzánk fognak járni.

            A   Royal Cakes vendégei teljes körű kielégítésére törekszik, minden szempontból. A változó gazdasági környezet igényeihez való sikeres alkalmazkodás újabb és újabb feladatokat ró a vállalkozás menedzsmentjére. A vállalkozás rendelkezik marketingstratégiával, de a vállalkozás menedzsmentje szükségesneklátja a marketingstratégia felülvizsgálatát A menedzsment fel kíván készülni egy elhúzódó válságra is. A stratégai alkotás folyamatában a marketingosztályon személyzetünket különböző részfeladatokkal bízzuk meg, elsősorban a stratégiát megalapozó helyzetelemzés területén, de számítanak elméleti felkészültségére is.

            A telephelyünk 2092 Budakeszi, Fő utca 111. házszám alatt áll. A süteményeket itt készítjük, naponta négyszer, reggel 5-kor, délelőtt 11 órakor, délután 3-kor és este 7 órakor szállítunk friss árut székhelyünkre. Kft.-nk nagykereskedésként is működik, több pékségbe, étterembe és kávézóba is szállítunk süteményeket, amelyekkel 4 éves szerződést írtunk alá.

            Üzletünk reggel 5 órakor nyit, és este 10 órakor zár. Hosszú nyitvatartásunkkal is azt a célt szolgáljuk, hogy esetleg a reggel hattól már dolgozóknak is friss süteményt tudjunk biztosítani, vagy az este 10-kor kezdőknek is elegendő és megfelelő legyen az árunk.

            Igyekszünk megfelelő terméklista kialakítására, arra törekszünk, hogy igazán kielégíthessük vevőink igényeit, mivel nálunk ez a legfontosabb.

            A kínálatunk egész, vagy szeletnyi tortákból, rétesekből, és hasonló finomságokból fog állni.

A bejegyzés trackback címe:

https://crib.blog.hu/api/trackback/id/tr318812602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása