Mindig töröld az előzményekből! :D

Puska mindenkinek

Puska mindenkinek

Megrendelés és megrendelés visszaigazolása - minta

2016. június 15. - Guboka

Tisztelt Bako Index Kft!

Egyik termékük, a WP RE ROTOTHERM forgóállványos kemence felkeltette az érdeklődésünket. Szeretnénk mindkét darab berendezést megrendelni.

Ezúton kérni  szeretnénk a berendezések  összes adatát, az Önök által feltötltött információ nem elégítette ki haladéktalanul kíváncsiságunkat, például arra is kíváncsiak vagyunk, hogy van-e páraelszívó a készülékben. Csak abban az esetben vásároljuk meg a gépeket, ha computer vezérléses, és rozsdamentes kivitelűek.

Elérhetőségeink: Royal Cakes Kft.

                        Telefon: 06-20/457-65-20

06-1-045-45-45

                        Honlap: royalcakes-bakery.hu

 royal.cakes@pekseg.hu

                        Székhely: 1012 Budapest,  Kosciuszkó Tádé utca 3.

                        Telephely:  2092 Budakeszi, Fő utca 111.

A készüléket a telephelyünkre kérjük szállítani, az összeget átutalásos módon szeretnénk eljuttatni Önöknek, ezúton kérjük, hogy adják meg cégük banszámla számát.

Tisztelettel: Gubán Boglárka

----------------------------------------

Tisztelt Royal Cakes Kft.!

A gépek tökéletes állapotban vannak, és mivel Önök mindkettőre igényt tartanak, így az 1.200.000 Ft-os összegből elengedünk 50.000 Ft-ot. A termék különleges eljárással kezelt, ilyen módon tették rozsdaállóvá. Természetesen gépesített, computer irányítású, USB segítségével számítógépről is irányítható. A szállítás helyszíne nem akadály számunkra. Cégünk bankszámla száma: 121212-22-1.

Elérhetőségeink: 2011  Budakalász, Szentendrei u. 1-3

Tel.:06-309310956

E-mail: laci@pekgep.hu

                        Honlap: www.pekgep.hu

A megrendelést köszönjük, a berendezést egy hónapon belül szállítjuk. Az összeget a berendezés megérkezését követő 15 munkanapon belül szíveskedjenek utalni.

Tisztelettel: Bako Index Kft.

A bejegyzés trackback címe:

https://crib.blog.hu/api/trackback/id/tr778812596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása